Routebeschrijving

Deze is nu even niet van toepassing.

 

Komend vanuit de provincie West-Brabant of de Hoekse Waard neemt u de autoweg N59 richting Zierikzee bij knooppunt "Hellegatsplein". Bij het eerste kruispunt na de dam gaat u bij de verkeerslichten linksaf en volgt u de provinciale weg N498 totdat u het bord Oude-Tonge passeert. Hierna neem u de tweede afslag rechts en gaat u na 30 meter direct linksaf en volgt u de paralleweg. Na 400 meter ziet u aan de rechtzijde een gebouw antraciet/oranje gekleurd. Aan het eind van het gebouw zijn wij gevestigd. U herkent ons aan het grote spandoek "TEGELOUTLET'' boven de grote overheaddeur.

Komend vanuit Middelharnis volg u de provinciale weg N215 tot aan de T-splitsing met de provinciale weg N498. Hier gaat u linksaf en volgt u de N498 tot op de tweede rotonde. Deze neemt u "driekwart" en gaat u na 10 meter rechts de parallelweg op. Deze volgt u en na 400 meter ziet u aan de rechtzijde een gebouw antraciet/oranje gekleurd. Aan het eind van het gebouw zijn wij gevestigd. U herkent ons aan het grote spandoek "TEGELOUTLET" boven de grote overheaddeur.

Komend vanuit de provincie Zeeland volgt u de autoweg N59 tot de kruising met de provinciale weg N215. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf en volgt u 100 meter de N215 tot aan de T-splitsing met de provinciale weg N498. Hier gaat u rechtsaf en volgt u de N498 tot de tweede rotonde. Deze neemt u "driekwart" en gaat na 10 meter rechts de parallelweg op. Deze volgt u 400 meter en ziet u aan de rechtzijde een gebouw antraciet/oranje gekleurd. Aan het eind van het gebouw zijn wij gevestigd. U herkent ons aan het grote spandoek "TEGELOUTLET" boven de grote overheaddeur.

Zoeken:
XHTML 1.0   &   CSS 2.1